Vi är affärsadvokater

Avant Advokater är inriktade på affärsjuridik och obeståndsrätt och vi strävar efter att vara ledande i regionen inom dessa områden.

 

 

Kontakta oss

Engagemang

Vi vill vara engagerade i såväl yrket som i samhället i övrigt. Vi har därför valt att arbeta med advokatfrågor inom Sveriges advokatsamfund. Vi vill också vara medmänniskor, helt enkelt för att vi mår bra av det. Vi stödjer Barncancerfonden sedan många år, numera genom Team Rynkeby som varje år cyklar från Sverige till Paris.

 
 

Obeståndsrätt

Obeståndsrätt

Oavsett om det är det egna bolaget som har problem eller om det är en kund eller leverantör som har problemen är kunskapen kring obeståndsrätten vital för att kunna fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt.


Konkurser Obeståndsrättslig rådgivning

 

Läs mer

Affärsjuridik

Affärsjuridik

Affärsjuridiken omfattar hela det regelverk som styr ett företags vardag. Vårt biträde kan vara allt från en enkel konsultation om vad en paragraf i ett avtal innebär, till mer omfattande uppdrag som exempelvis biträde vid köp eller försäljning av bolag.


Tvister  Bolagsrätt  Företagsförvärv  Fastighetsrätt  Avtalsskrivning

 

Läs mer

Vill du bli en av oss?

Hos oss möter Du människor som har en passion för det vi gör och som alltid sätter klienten främst. Vi har höga etiska och professionella krav och är utpräglade problemlösare. Vi vill gärna lära känna nya människor, för anställning eller för framtida kontakter. 

 

Kontakta oss